2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS KAYIT DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

*** KAYIT YENİLEME TARİHLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

*** 2023-2024 eğitim-öğretim yılı Güz Döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır.

Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları zorunludur. Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 4-6 Ekim 2023 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemi yapılabilecektir.

• Öğrencilerimizin http://obisis.erciyes.edu.tr’den ders kayıtları servisini kullanarak dersleri seçmeleri, danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
• Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
• “Ders Kayıt Sistemi”ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı detaylı olarak doküman için TIKLAYINIZ.
• İnternet üzerinden yapılan ve danışmanın onayladığı ders kaydı geçerli kabul edilecektir. Ayrıca bir evrak düzenlenmesine gerek yoktur. Öğrencinin ve danışmanın tüm yaptığı işlemler kaydedilmektedir.
• Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. (mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir) Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.
• Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakları olmayacaktır.
• Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numaralarını kullanarak, Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya banka kartı olmaksızın Halkbank ATM cihazlarını kullanarak yapabilirler. Her durumda da, öğrencilerimiz işlem sonunda banka ödeme dekontunu almayı kesinlikle unutmamalıdır.

*** KATKI PAYLARI  / ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

*** YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER ÖĞRENİM ÜCRETLERİ ve KARARI İÇİN TIKLAYINIZ.

01 Eylül 2023 Cuma