POSCO TJ PARK VAKFI BURSU DUYURUSU

POSCO TJ PARK VAKFI BURSU

Posco TJ Park Vakfı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ile Edebiyat Fakültesi Kore Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine burs verilecektir. Aşağıda belirtilen kriterleri karşılayan öğrenciler, burs başvuru formu ve formda istenen belgeler ile birlikte fakülte sekreterliklerine başvuru yapabilir.

Burs Seçim Kriterleri

• Türk vatandaşı olmak
  • 2. 3. veya 4. yıl tam zamanlı lisans öğrencisi olmak (İkinci öğretim öğrencileri ve ön lisans öğrencileri faydalanamaz)
  • Başka bir kurumdan burs almıyor olmak
  • 4.00 üzerinden en düşük 3.00 genel akademik not ortalamasına sahip olmak ve her yarıyıl en az 15 kredilik ders almış olmak

Burs son başvuru tarihi 27.10.2023 olup, bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlgili kurum tarafından olumlu değerlendirilen bursiyer adayları ile görüşmeler gerçekleştirilecek ve sonuçlar Üniversitemiz ana sayfasından ilan edilecektir.

İSTENEN BELGELER:

1. POSCO TJ Park Burs Başvuru Formu (İndirmek İçin Tıklayınız)
  2. Transkript
  3. İngilizce niyet mektubu
  4. 1 adet vesikalık fotoğraf
  5. Öğrenci belgesi (İlgili döneme ait)
  6. Nüfus cüzdanı fotokopisi

16 Ekim 2023 Pazartesi