Yüzde 10 Başarı Sıralaması ve Öğrenim Ücretleri Hakkında Önemli Duyuru

2020-2021 eğitim  - öğretim yılı Güz yarıyılı sonu %10 başarı sıralaması Covid-19  Pandemisi nedeniyle "Yüz Yüze Sınav" tercihini kullanan öğrencilerin Final ve Bütünleme sınavları henüz tamamlanmadığı için hesaplanamamıştır. Söz konusu öğrencilere yapılacak olan Final ve Bütünleme sınavları bitiminde %10 başarı sıralaması hesaplanacağından öğrencilerimiz 2020 – 2021 eğitim  - öğretim yılı Bahar yarıyılına ait öğrenim ücretlerini ders kayıt süresi içerisinde tam olarak yatırmaları gerekmektedir.

Yüz yüze yapılacak olan Final ve Bütünleme sınavları sonucunda hesaplanacak olan %10 başarı sıralamasına giren öğrencelere yatırmış oldukları öğrenim ücretinin fazla olan kısmı tekrar iade edilecektir.

Bu durumda olan tüm öğrencilerimizin OBİSİS sistemine IBAN numaralarını girmeleri sürecin işleyişi bakımından önemlidir.

Öğrencilerimize duyurulur.

Erciyes Üniversitesi