YAZ OKULU BAŞVURULARI 30.06.2019 ÖĞLEN SAAT 12:00’A KADAR UZATILDI.

Yaz Okulu başvuruları 30 Haziran 2019 Pazar  öğlen Saat 12:00’a kadar uzatılmıştır.

DİKKAT: 1 Temmuz Pazartesi günü yaz okulu dersleri başlayacaktır. Bu nedenle kayıtlar son kez uzatılmış olup, yeni bir uzatma söz konusu olmayacaktır.

Daha önce ders seçmiş fakat yaz okulu ücretini ödememiş olan öğrencilerimiz uzatılan süre içinde Halk Bankası ATM'lerinden ücret ödedikleri takdirde ders kayıtları onaylanacaktır.

Yaz okulu başvuru için yapmanız gerekenler 21 Haziran 2019 tarihli duyurumuzda (https://ogrisl.erciyes.edu.tr/DYR/Duyuru-Detay/2018-2019-Egitim-Ogretim-Yili-Yaz-Okulundan-Ders-A/1362 ) belirtilmiştir.

Yaz okulu ücretleri Halk Bankası ATM’lerinden yatırılabilir. Ders seçtikten sonra ders kayıt sayfasında yazan ücreti Halk Bankası ATM’lerinden yatırdığınız anda ders kaydınız onaylanacaktır.

Not: Halk Bankası ATM’lerinden para yatırmak için Eğitim Ödemeleri Menüsünden Erciyes Üniversitesini seçerek TC Kimlik numaranızı yazıp işleme devam ettiğinizde yatırmanız gereken tutarı göreceksiniz.