Melikşah Üni.Öğrencilerinden Başarısızlıktan Dolayı Mezun Olamayan Öğrencilerin 2018-19 Güz Dönemi Sınavları Hakkında

Melikşah Üniversitesi Öğrencilerinden Mezun durumda olup başarısızlıktan dolayı Üniversitemize aktarılan öğrencilerin 2018-2019 eğitim – öğretim yılı Güz yarıyılında açılması planlanan sınavlara ait öğrenim ücretleri kredi başına hesaplanmıştır. Söz konusu listeye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Öğrencilerin Ek Liste'de belirtilen Ödenecek Toplam Sınav ücretini En geç 02 Ocak 2018 Çarşamba günü Saat 16:00'a kadar aşağıda belirtilen hesaba yatırarak ödeme dekontunu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Betül POLAT'a teslim etmeleri gerekmektedir. Kayseri dışında bulunan öğrencilerin ise ödeme işlemine ait dekontu 667khk@erciyes.edu.tr elektronik posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Söz konusu ücretleri yatırmayan öğrenciler için sınav açılmayacaktır. Ödeme işlemleri tamamlandıktan sonra sınav programı internet sitemizde daha sonra ilan edilecektir.

Önemli Açıklama: Ücretler ilgili bankanın internet şubesi ya da bankamatik aracılığı ile ödenememektedir. Ücreti ödemek için Üniversitemiz kampüsü içinde bulunan Halk Bankası şubesine giderek, aşağıdaki hesap numarasını ve yatıracağınız tutarı vezne görevlisine söyleyerek yatırmanız gerekmektedir.

BANKA HESAP BİLGİLERİ:

BANKA ADI VE ŞUBESİ:  Türkiye Halk Bankası -- Erciyes Üniversitesi Şubesi (1241)

HESAP NUMARASI: 1241-06000256