Melikşah Üni.Öğrencilerinden Başarısızlıktan Dolayı Mezun Olamayan Öğrencilerin 2017-18 Güz Dönemi Sınavları Hakkında

Melikşah Üniversitesi Öğrencilerinden Mezun durumda olup başarısızlıktan dolayı Üniversitemize aktarılan öğrencilerin 2017-2018 eğitim – öğretim yılı Güz yarıyılı sınav programı ve sınava girecekleri derslerin listesi aşağıdaki linklerde verilmiştir. Sınav programında sınavı yapacak öğretim üyesinin Fakültesi, Bölümü, Adı Soyadı ve e-posta adresi mevcuttur (Liste birimlerden bilgi geldikçe güncellenecektir). Sınavla ilgili bilgi (sınavın yapılacağı salon, sınavın içeriği vs) almak için sorumlu öğretim elemanına başvurabilirsiniz.

Sınava girecek öğrencilerin sınav ücretleri Yüksek Öğretim Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda hesaplanmıştır. Sınav ücretini yatırmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Ders Listesi İçin Tıklayınız

SINAVLAR TAKVİMDE BELİRTİLEN TARİHLERDE YAPILACAK OLUP, ÖĞRENCİLERİN BELİRTİLEN SAATLERDE SINAV YERLERİNDE HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. SINAV ŞEKLİ VE YERİ İÇİN İLGİLİ OKULDAN ÖN BİLGİ ALINABİLİR.