Melikşah Üni.Öğrencilerinden Başarısızlıktan Dolayı Mezun Olamayan Öğrencilerin 2017-18 Güz Dönemi Sınavları Hakkında

Melikşah Üniversitesi Öğrencilerinden Mezun durumda olup başarısızlıktan dolayı Üniversitemize aktarılan öğrencilerin 2017-2018 eğitim – öğretim yılı Güz yarıyılı sınav programı ve sınava girecekleri derslerin listesi aşağıdaki linklerde verilmiştir. Sınav programında sınavı yapacak öğretim üyesinin Fakültesi, Bölümü, Adı Soyadı ve e-posta adresi mevcuttur (Liste birimlerden bilgi geldikçe güncellenecektir). Sınavla ilgili bilgi (sınavın yapılacağı salon, sınavın içeriği vs) almak için sorumlu öğretim elemanına başvurabilirsiniz.

Sınava girecek Ek Liste'de belirtilen öğrencilerin sınav ücretleri Yüksek Öğretim Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda hesaplanmıştır. Sınav ücretini yatırmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

İlgili Öğrencilerin Ek Liste'de belirtilen Ödenecek Toplam Sınav ücretini En geç 29 Kasım 2017 Çarşamba günü Saat 16:00'a kadar aşağıda belirtilen hesaba yatırarak ödeme dekontunu Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Mahmut Hadi DEMİRTAŞ'a teslim etmeleri gerekmektedir.

Önemli Açıklama: Ücretler ilgili bankanın internet şubesi ya da bankamatik aracılığı ile ödenememektedir. Ücreti ödemek için Üniversitemiz kampüsü içinde bulunan Halk Bankası şubesine giderek, aşağıdaki hesap numarasını ve yatıracağınız tutarı vezne görevlisine söyleyerek yatırmanız gerekmektedir.

EK LİSTE: Mezun durumda olup başarısız oldukları derslerden sınava girecek öğrenci ve ödeyecekleri Sınav ücreti için tıklayınız.

BANKA HESAP BİLGİLERİ:

BANKA ADI VE ŞUBESİ:  Türkiye Halk Bankası -- Erciyes Üniversitesi Şubesi (1241)

HESAP NUMARASI: 1241-06000256

Sınav programı için tıklayınız.. (Sınav Programı Açıklanınca Güncellenecektir.)

Sınava girecek öğrenci ve ders listesi için tıklayınız...