Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Tahsilatı Duyurusu (07/04/2015)

7 Nisan 2015 tarihli ve 29319 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6637 Sayılı Kanun gereği; 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Güz ve Bahar dönemlerinde uygulanan artırımlı harç uygulaması kaldırılmış olup, Güz döneminde fazla yatırılan katkı payı/öğrenim ücretleri miktarları, Bahar dönemi katkı payı/öğrenim ücreti miktarlarından düşülmüştür.

Tüm öğrencilerimizin, ÖBİSİS programından borç/alacak durumlarını kontrol ederek;

*Borcu olanların 17 Nisan 2015  Cuma günü Saat:17.00’ye kadar borçlarını ödemeleri,

*Alacağı olanların ise iade işlemlerinin sağlıklı yapılabilmesi için, Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi nezdindeki kendilerine ait İBAN numaralarını, ÖBİSİS’teki “Bilgilerini Güncelle” sekmesinden güncellemeleri gerekmektedir.