Ders Kayıt Süresi içerisinde Kayıt Yaptıramayıp Dilekçe ile başvuran öğrenciler için Senato Kararı

Üniversitemiz ders kayıt dönemi süresi içerisinde kayıt yaptırmayan öğrencilerden, mazeretlerini içeren dilekçe ile Öğrenci İşleri Merkezimize başvuran öğrencilerin dilekçeleri Üniversitemiz Senatosunda görüşülmüş olup ilgili öğrenciler (dilekçe ile başvuranlar) için 08.03.2019 ve 11.03.2019 tarihlerinde Ders Kayıt hakkı tanınmıştır.

Senato Kararı ile ilgili Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Çalış’ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamaya ulaşmak için tıklayınız…

Senatomuz kararı ile ders kayıt hakkı tanınan öğrencilerin 8 Mart 2019 Cuma veya 11 Mart 2019 Pazartesi günü Öğrenci İşleri Merkezimize şahsen başvurmaları gerekmektedir.