DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN GANO İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVULARI (2021-2022)

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonucunda bir yükseköğretim programına yerleşen öğrenciler; GANO ile Kurumlararası Yatay Geçiş Başvurularını aşağıda belirtilen belgeleri dilekçe ekinde (dilekçeniz, yatay geçiş yapmak isteğinizin Fakülte/Yüksekokul adı, bölüm/program adı,  adres ve iletişim bilgileriniz yer alacak şekilde hazırlanmalıdır.) basvuru@erciyes.edu.tr elektronik posta adresine göndererek yapacaklardır.

B-İSTENEN BELGELER

1. Öğrencinin sorumlu olduğu bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren onaylı belge (Not Çizelgesi)
  2. Disiplin cezası almadığına ilişkin belge.
  3. DGS Yerleştirme Sonuç Belgesi
  4. Öğrencisi olduğu kurumdan alacağı eğitim-öğretim planı ve aldığı derslerin içerikleri. (Başvuru esnasında gönderilmeyecek . Kesin kayıt esnasında intibak işlemleri için yanınızda olması gerekmektedir.) (Pandemi nedeniyle Üniversitelerin internet sitelerinden alınan ders içerikleri kabul edilecektir.)