667 Sayılı KHK İle Kapatılan Melikşah Üniv. Öğrencilerinin 7143 Sayılı Kanunu başvuruları hakkında duyuru.

667 Sayılı KHK İle Kapatılan Yüksekögretim Kurumlarının Öğrencilerinin 7143 Sayılı Kanun Kapsamında Türkiye'deki Diğer Yükseköğretim Kurumlarına Yerleştirme İşlemleri İçin Tercih Alınacak

667 sayılı KHK ile kapatılan yükseköğretim kurumlarının öğrencisi olup 7143 sayılı Kanun'un 15 inci maddesi uyarınca koordinatör üniversitelere başvuran, mezuniyet aşamasına gelmemiş ve daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumuna yerleştirilmemiş olanların yükseköğretim kurumlarına yerleştirme işlemi ÖSYM tarafından yapılacaktır. Adaylar, Tercih işlemlerini 28 Aralık 2018- 04 Ocak 2019 tarihleri arasında, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr  adresinden saat 11.50'den itibaren TC Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklardır. Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM'nin internet sitesinde yapmış olduğu duyuru metnine bu linkten ulaşabilirsiniz.