2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Eğitim Şekli Tercihini Yapmayan/Yapamayan Öğrenciler

Üniversitemiz Senatosunun 07/10/2021 tarihli toplantısında,Üniversitemiz yükseköğretim programlarına 2021-2022 eğitim - öğretim yılında Ek Yerleştirme ile kayıt yaptıran öğrencilere yüz yüze ve asenkron (arşiv) eğitim şekli tercihinin yeniden açılmasına, daha önce tercih yapmayan/yapamayan öğrencilerimiz için 13- 15 Ekim 2021 tarihi son gün saat 23.59'a kadar sistemin açılmasına, daha önce tercih yapan öğrencilerimizden tercihinde değişiklik yapmak isteyen öğrencilerinde aynı tarihlerde değişiklik yapabilmesine karar verilmiştir.

Süresi içerisinde eğitim-öğretim şeklini tercih etmeyen öğrencilerin eğitim şekli “Yüz Yüze” olacak şekilde tanımlanacaktır.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.