2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Boş Kontenjanlara Öğrenci Alımı

2020-2021 eğitim  - öğretim yılı Güz yarıyılı için Üniversitemiz Lisansüstü programlarına öğrenci alımı tamamlanmış olup, boş kalan kontenjanlara yedeklik sırasına göre öğrence alımı yapılacaktır.  Boş kontenjanlar 28 Eylül 2020 Pazartesi günü gün içerisinde ilan edilecektir.

Söz konusu kontenjanlara başvuru yapmak isteyen adaylar hangi kontenjana başvuru yapmak istediğine dair dilekçeleri ile birlikte 28 Eylül 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (saat:18:00) enstitukayit@erciyes.edu.tr e-posta adresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvurular değerlendirildikten sonra sonuçlar 28 Eylül 2020 Pazartesi günü mesai bitiminde ilan edilecektir.

Kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları yedeklik sırasına göre 29 Eylül 2020 Salı günü obisis.erciyes.edu.tr  adresinden on-line olarak ön kayıt şeklinde yapılacaktır. (Erciyes Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemine https://obisis.erciyes.edu.tr/ giriş yaparak şifremi bilmiyorum sekmesinden şifre oluşturup ÖN KAYIT yapılması gerekmektedir.)

Belirtilen tarihte başvuru yapmak için enstitukayit@erciyes.edu.tr e-posta adresine dilekçe göndermeyen adaylar haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

İlgililere önemle duyurulur.