2020-2021 Bahar Yarıyılı Ara Sınav Yapılış Şekli İçin Tercih Yapmayan/Yapamayan Öğrenciler Hakkında Duyuru

Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar gereği, 2020-2021 eğitim - öğretim yılı Bahar yarıyılı Ara sınavları için online tercihini yapamayan/yapmayan ve yüzyüze sınav tercihini değiştirmek isteyen öğrencilerin ara sınavlar yerine yapılacak olan mazeret sınavlarına online girebilmeleri için sınav tercihleri 07/05/2021 Cuma günü mesai bitimine kadar (16.00) açılmıştır.

Ara sınavlar yerine geçerli olacak mazeret sınavlarına online katılmak isteyen öğrencilerimizin 07/05/2021 Cuma günü mesai bitimine kadar (16.00) OBİSİS üzerinden tercih yapmaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra başvuru alınmayacak olup, tercih yapmayan öğrencilerimiz haklarını kaybetmiş olacaklardır.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü