2019-2020 GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ (GANO İLE) YEDEK ADAYLARIN KAYITLARI

2019-2020 Güz Dönemi Yatay Geçiş (GANO ile) için başvuran adaylardan ASIL olarak kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları 2-6 Eylül 2019 tarihlerinde tamamlanmış olup, ASIL listede olup kayıt yaptırmayan öğrenciler yerine YEDEK listede olan adaylardan ekli listede belirtilen boş kontenjanlara öğrenci kaydı yapılacaktır.

2019-2020 Güz Dönemi Yatay Geçiş (GANO ile) kaydı sonrası boş kalan kontenjanlar için tıklayınız…

Ekli listede yer alan kontenjanlara 21.08.2019 tarihinde başkanlığımız web sayfasında ilan edilen sonuç listesinde YEDEK aday olarak belirtilen adaylar başvurabilir.

Sonuç listesinde YEDEK olarak belirtilmiş adaylar aşağıda linki verilen başvuru dilekçesini doldurup en geç 11.09.2019 Çarşamba Saat 17:00’a kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Yazı işleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içinde dilekçe vermeyen adaylar kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

Dilekçe veren adaylar Yedek Sırası dikkate alınarak boş kalan kontenjanlara yerleştirilecek ve kayıtları 13.09.2019 tarihinde yapılacaktır.

Ek 1. Boş kalan kontenjan listesi

Ek 2. Başvuru dilekçesi