2019-2020 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA

YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN KAYIT SIRASINDA İSTENECEK BELGELER VE YAPILACAK İŞLEMLER

Yedek Kayıt Tarihi

Başlangıç

Bitiş

12.02.2020

KAYIT YERİ:

Yatay geçişle Üniversitemiz yükseköğretim programlarına yerleşen öğrencilerin kayıtları Öğrenci İşleri Merkezi Binasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Bir adet vesikalık fotoğraf (Vesikalık fotoğrafınızı mektup zarfı içine koyunuz ve zarfın üzerine TC Kimlik Numaranızı, Adınızı ve Soyadınızı yazınız.)

2. Halen öğrencisi olduğunuz üniversiteden alacağınız “Yatay Geçişine Engel Bir Durum Olmadığına Dair Belge”.

3. Sorumlu olduğunuz bütün dersleri ve bu derslerden aldığınız notları gösteren onaylı belge (Not Çizelgesi-Transkript)

4. Öğrencisi olduğunuz kurumdan alacağınız onaylı eğitim-öğretim planı.

5. Öğrencisi olduğunuz kurumdan aldığınız derslerin onaylı içerikleri

6. Üniversite sınavına girdiğiniz yıla ait ÖSYS Yerleştirme Belgesi

7. Lise Diplomasının aslı ya da onaylı örneği

8. Nüfus Cüzdan fotokopisi

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR:

1. Kayıt için öğrencinin bizzat başvurması gerekmektedir.

2. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

3. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan öğrenciler herhangi bir hak iddia edemez

2019-2020 BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ YEDEK ADAYLARDAN KAYIT HAKKI KAZANANLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ