2019-2020 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ

2019-2020 BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAVLARI İLE İLGİLİ ALINAN KARARLAR:

1. Yarıyıl Sonu Sınavı ödevlendirme şeklinde yapılan sınavların Bütünleme sınavları da ödevlendirme şeklinde yapılacaktır.
  2. Yarıyıl Sonu Sınavı online (çevrimiçi) olarak yapılan derslerden Bütünlemeye kalan öğrenci sayısı 20 ve daha az olan derslerin Bütünleme Sınavları Ödevlendirme şeklinde yapılacaktır.
  3. Yarıyıl Sonu Sınavı online (çevrimiçi) olarak yapılan derslerden Bütünlemeye kalan öğrenci sayısı 20 den fazla olan derslerin Bütünleme Sınavları Online (çevrimiçi) olarak yapılacaktır. Bütünleme Sınavı online olarak yapılacak derslerin listesi Fakülte bazlı olarak aşağıda verilmiştir.
  4. Yarıyıl Sonu Sınavında başarılı olarak dersten geçmiş fakat not yükseltmek için Bütünleme Sınavına girmek isteyen öğrenciler, Bütünleme Sınavı online yapılıyor olsa bile, not yükseltmek için dersi veren Öğretim Üyesine/Elamanına başvuracak, bu öğrenciler için ödevlendirme şeklinde bütünleme sınavı yapılacaktır.

ÖDEVLENDİRME TAKVİMİ: Bütünleme sınavı ödevlendirme şeklinde yapılacak dersler için ödevler en geç 1 Temmuz 2020 mesai bitimine kadar Öğrencilere duyurulacaktır. Ödevlerin son teslim tarihi 14 Temmuz 2020 Salıdır.

ONLINE (ÇEVRİMİÇİ) SINAV TAKVİMİ: Online bütünleme sınavları 6-14 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak olup aşağıda Fakülte bazlı verilen listelerde sınav tarihleri ve saatleri bulunmaktadır. Aşağıdaki listelerde verilen sınav süreleri maksimum süreler olup, sorulacak soru sayısına göre dersi veren Öğretim Üyesi/Elamanı tarafından belirlenecektir.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

ÖNEMLİ GÜNCELLEME: AŞAĞIDA VERİLEN ONLINE (ÇEVRİMİÇİ) BÜTÜNLEME SINAV LİSTESİNDE YER ALAN, FAKAT DERSİ VEREN ÖĞRETİM ÜYESİ TARAFINDAN BÜTÜNLEME SINAV ŞEKLİ ÖDEVLENDİRME OLARAK DEĞİŞTİRİLEN DERSLERİN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ(SON GÜNCELLEME: 02.07.2020 18:30)

TIP FAKÜLTESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

İLAHİYAT FAKÜLTESİ

MİMARLIK FAKÜLTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ (Bütünleme sınavları Ödevlendirme şeklindedir.)

VETERİNER FAKÜLTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ