2018-2019 Lisansüstü Başvuruları Kesinleşmiş Listelerin Açıklanmasında Gecikme
9 Ağustos 2018 tarihinde açıklanan 2018-19 Eğitim-Öğretim Yılı Lisansüstü Başvuruları Geçici İsim Listesi’ne yapılan itirazlar başvuru komisyonu tarafından detaylı olarak incelenmiş olup, itirazı yerinde bulunan adaylar için gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

a) Mülakat sınavı yapılacak programlarda, mülakata girecek adayların belirlenebilmesi,
b) Mülakat sınavı yapılmayacak programlarda, yerleşen Asil ve Yedek adayların belirlenebilmesi
İçin komisyon tarafından yapılan hesaplama işlemleri devam etmektedir.

9 Ağustos tarihinde kesinleşmiş listelerin 10.08.2018 saat 12:00’de ilan edileceği duyurulmuş,  fakat hesaplama işlemleri henüz tamamlanamamıştır.
Kesinleşmiş listeler en geç 12 Ağustos 2018 saat 15:00’da ilan edilmesi planlanmaktadır. Hesaplama işleminin erken bitmesi durumunda listeler ilan saati beklenmeden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sayfasından ( https://ogrisl.erciyes.edu.tr ) hemen ilan edilecektir.

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI