2018-2019 Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara YEDEK Adayların Başvuru Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

AÇIKLAMALAR:

1. 2018-19 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılı Lisansüstü programlarda kayıt sonrası boş kalan ve ilan edilen kontenjanlara başvuran YEDEK adayların dilekçeleri incelenmiş, puan sırasına göre büyükten küçüğe dizilmiş ve  boş kontenjan miktarı kadar yedek aday ASIL olarak kayıt yaptırmaya hak kazanmıştır.
  2. Kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıtları 05.09.2018 tarihinde saat 09:00-12:00 arası ve saat 13:30-16:30 arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nda yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır.
  3. Kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları yapılırken öncelikle Yüksek Öğrenim Kurumu Bilgi Sisteminden ( YÖKSİS)  eşdeğer bir programda kaydının olup olmadığı kontrol edilecek, eğer adayın eşdeğer bir programda kaydı mevcut ise adayın kaydı kesinlikle yapılmayacaktır.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Kesin Kayıt Yaptıracak Aday Öğrenci Listesi (Mülakatlı) İçin Tıklayınız

Sosyal Bilimler Enstitüsü Kesin Kayıt Yaptıracak Aday Öğrenci Listesi (Mülakatsız) İçin Tıklayınız

Sağlık Bilimler Enstitüsü Kesin Kayıt Yaptıracak Aday Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız

Fen Bilimleri Enstitüsü Kayıt Yaptıracak Aday Öğrenci Listesi (Mülakatlı) İçin Tıklayınız