2017 -2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İçin Kayıt Yenileme Duyurusu

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

DERS KAYIT DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

2017-2018 eğitim-öğretim yılı Güz Döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları zorunludur.

Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler için 20-22 Eylül 2017 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemi yapılabilecektir.

• Öğrencilerimizin http://obisis.erciyes.edu.tr’den ders kayıtları servisini kullanarak dersleri seçmeleri, danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
  • Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
  • “Ders Kayıt Sistemi”ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı detaylı olarak  https://obisis.erciyes.edu.tr/Files/obisis_web_yardim.doc  dokümanında açıklanmıştır.
  • İnternet üzerinden yapılan ve danışmanın onayladığı ders kaydı geçerli kabul edilecektir. Ayrıca bir evrak düzenlenmesine gerek yoktur. Öğrencinin ve danışmanın tüm yaptığı işlemler kaydedilmektedir.
  • Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. (mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir) Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.
  • Öğrencilerimiz; vaktinde ders kaydı yaptırmadıkları takdirde, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakları olmayacaktır.

Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numaralarını kullanarak,  Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı veya banka kartı olmaksızın Halkbank ATM cihazlarını kullanarak yapabilirler. Her durumda da,  öğrencilerimiz işlem sonunda banka ödeme dekontunu almayı kesinlikle unutmamalıdır.

KAYIT YENİLEME TARİHLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

HARÇ TABLOSUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.