2016-2017 eğitim - öğretim yılı Güz yarıyılı (Öğrenim Ücreti/Katkı Payı) harç iadesi çıkan öğrencilerimizin dikkatine..

2016-2017 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılında çeşitli sebeplerden dolayı (Öğrenim Ücreti/Katkı Payı) harç iadesi çıkan öğrencilerin (kayıt donduran, ders kaydı yapmayan, yatay giden, %10’a giren ) listeleri 16/12/2016  tarihinde Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’na (Rektörlük Binası 3. Kat) gönderilmiştir.

-IBAN Numarası olan öğrencilerin Listesi İçin Tıklayınız..

-IBAN Numarası olmayan öğrencilerin Listesi İçin Tıklayınız..

**** Yukarıda IBAN numarası olmayan listede de ismi bulunan öğrencilerimiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına IBAN numaralarını bildirmeleri gerekmektedir. IBAN numarası olan öğrencilerin vermiş oldukları hesaplara Halkbankası Erciyes Üniversitesi Şubesi tarafından ödeme gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin ödemeler ile ilgili sormak istedikleri bilgileri Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı’ndan (Rektörlük Binası 3. Kat) temin edebilirler.

***** 2016-2017 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılı iadeleri dışında kalan dönemlere ait iadeler için, öğrencilerin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına  (Yazı İşleri Birimine) şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.